CSALÁDOK ÁTMENETI OTTHONA

 

Egyesületünk a Családok Átmeneti Otthonát hat éve támogatja a karácsonyi ünnepek környékén. Támogatásunkkal elsősorban az ott élő,nagy számú, különböző korcsoportú gyermekeknek tesszük szebbé és emlékezetesebbé a
karácsonyt: szaloncukorral, csokoládéval, több féle déligyümölcssel és finom hazai almával, házi készitésü befőttel, lekvárokkal kedveskedünk nekik. Az otthon felnőtt lakóinak közös konyháját ez alkalomból nagyobb mennyiségű tartós élelmiszerrel /liszt,cukor,olaj,száraz tészta/ töltjük fel.

Nők a Városért Egyesület Mosonmagyaróvár
A támogatás átadása bensőséges hangulatú, személyes találkozással, beszélgetésekkel kezdődik és a közösség gyermekeinek szivszorító, szemet gyönyörködtető kedves műsorával és a gyerekek saját kezüleg készített pici karácsonyi meglepetéseik átadásával fejeződik be. Minden alkalommal szép számban képviseljük az egyesületünket, néhányunk már rendszeres látogatója és támogatója az otthon mindennapjainak.
Ruhaneműkkel és feleslegessé vált háztartási eszközökkel, textiliákkal is segitséget nyujtunk. A már hagyománnyá vált karácsonyi "minibörze" redezvényünk megmaradt árukészletével is támogatjuk az otthon lakóit. Ugyanez elmondható a nagy tavaszi rendezvényünk "süteménysütő versenyének" megmaradó termékeiről is, minden alkalommal az otthon lakóit örvendeztettük meg velük.
Két éve, három-négy havi redszereséggel svájci ismeretségünk eredményeként komoly ruhanemű támogatást is nyujtunk számukra.

Ismerőseink körében a látottakról,tapasztalatainkról beszélgetünk és arra kérjük Őket,hogy a lehetőségeik szerint tartós fogyasztási cikkekkel,feleslegessé vált bútorzattal segitség az otthon nagyon nagyon rászorult lakóit.

Kapcsolatunk az otthon vezetésével rendszeres.